Vereenvoudiging van je beheer

Ascoo IT Solutions ontwikkelt de API-koppeling en interface die je nodig hebt.

 • Gepersonaliseerde dashboards
  Die geven je een visueel overzicht van een bepaalde situatie, en dat kan zowel op beleids- als op uitvoerend niveau. Je kunt er rapporten uit trekken bijvoorbeeld om de sales op te volgen of het onderhoud van technische installaties.
 • Datasynchronisatie tussen verschillende applicaties
  Verschillende toepassingen bewaren dezelfde gegevens. Door die data via een API-koppeling te synchroniseren, hoef je veranderingen daarin maar op één plaats door te voeren. Bijvoorbeeld een adreswijziging van een klant pas je aan in je CRM-systeem en de API-koppeling zorgt ervoor dat het adres ook je boekhoudprogramma geüpdatet wordt. Zo bespaar je tijd en verklein je de kans op fouten.
 • Monitoring van systemen
  Beheer je servers, machines of  technische installaties? Dan is een goed zicht op de werking en snel kunnen reageren op een storing cruciaal. Ascoo ITS bezorgt je een dashboard waarop je in realtime je installaties (van op afstand) monitort.
 • Verhoging van datakwaliteit
  Een 100% up-to-date database. Daar dromen we allemaal van. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kwaliteit van je data te verhogen. Je kan een datasynchronisatie inbouwen zodat je de gegevens maar op één plaats hoeft aan te passen.
  Er zijn (boekhoud)programma’s die automatische synchronisatie niet toelaten. Een dashboard dat de discrepanties in je data aangeeft, is de oplossing. Pas je bijvoorbeeld een btw-nummer aan je in je CRM-systeem? Dan meldt het dashboard dat je dat ook moet wijzigen in je boekhoudpakket.

Wij maakten al koppelingen voor

Laat je IT niet aan het toeval over. Vraag nu je gesprek met ons aan.

Contact small