Efficiënt(er) gebruik van je toepassingen

Optimaal gebruik van Office 365

Office 365 is wellicht de meest gebruikte software, zowel privé als professioneel. Hoeveel procent van de mogelijkheden benut je? Outlook heeft zoveel meer te bieden dan mailen en agendabeheer. Teams en SharePoint hebben een brede waaier van functies die je het leven gemakkelijker maken. Dan moet je ze wel kennen.

Tijd besparen

Door de programma’s beter te leren kennen, bespaar je al snel veel tijd. De nieuwe ontdekkingen leiden tot efficiëntere processen om je werk te organiseren of beter samen te werken.

Beveiliging van gegevens

Waarschijnlijk heb je een firewall en antivirusbescherming. Toch kan je de veiligheid van je systemen – en dus de bescherming van je gegevens – nog verhogen door je kennis te verbreden of verdiepen. Vaak hebben eenvoudige aanpassingen al een grote impact.

Opleidingen op maat

Ascoo IT Solutions geeft doelgerichte opleidingen op maat van jouw bedrijf. Tijdens de opleiding hebben we veel aandacht voor jullie specifieke vragen. In groep of individueel? Aan jou de keuze.

Coaching interne IT-afdeling

Hebben jouw IT’ers nood aan extra ondersteuning? Een duwtje in de rug om verder te kunnen? Onze specialisten coachen hen graag zodat ze de kennis die ze nodig hebben snel onder de knie krijgen.

Meer weten over opleidingen en coaching?

Hoe is het met jouw IT?

Doe de test en krijg onmiddellijk feedback

Laat je IT niet aan het toeval over. Vraag nu je gesprek met ons aan.

Contact small