Je ICT is het kloppend hart van je organisatie. Wij vinden dat IT moet werken voor jou. En dat digitalisering ervoor moet zorgen dat jij met je bedrijf stappen vooruit kan zetten.

Optimale ROI

Jouw IT-infrastructuur mag niet stilvallen. Daarom volgt Ascoo IT Solutions het strikt voor je op. We automatiseren je processen en vereenvoudigen die waar mogelijk. Zo verminder je het risico op fouten en verhoog je je ROI.

Vast team van specialisten

Als klant van Ascoo ITS staat een vast team van specialisten voor je klaar. Jouw persoonlijke service desk kent het reilen en zeilen van jouw IT-infrastructuur en denkt proactief met je mee.

Ontdek hier hoe onze IT Service Desk jouw bedrijf kan ondersteunen.

Opleiding en coaching

Hebben jouw interne IT’ers nood aan opleiding of coaching? Ook daar helpen we je graag mee. We hechten veel belang aan kennisdeling, niet alleen intern.

Ontdek hier hoe wij opleiding en coaching aanpakken.

Overzichtelijk dashboard

Via het gepersonaliseerde en overzichtelijke dashboard houd je de vinger aan de pols en zie je in een oogopslag hoe de zaken ervoor staan. Zo kan je snel reageren als dat nodig is.

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid

Bij alles wat we doen, staan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid voorop. We bieden je degelijke apparatuur en programma’s die hun meerwaarde ruimschoots bewezen hebben, en die we door en door kennen. Heb je een koppeling of software op maat nodig? Dan ontwikkelen we die voor jou.

De voordelen van Ascoo ITS op een rij

  • Meer dan 20 jaar ervaring in ICT
  • Snelle en gerichte ondersteuning via je persoonlijke servicedesk
  • Kennisdeling als basisprincipe
  • Transparante communicatie
  • Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop

Continuïteit verzekerd - wat er ook gebeurt

Je kan op voorhand alles tot in de puntjes regelen en organiseren; er zijn (bijna) altijd onvoorziene omstandigheden. Dat is met IT niet anders. Daarom hebben we bij Ascoo IT Solutions altijd een plan B dat de continuïteit garandeert. Zo kan jij ongestoord verder werken en blijven jouw installaties draaien. Wat er ook gebeurt.

Wat kan Ascoo IT Solutions voor jou betekenen?

Wat heb je nodig om je IT-infrastructuur optimaal te laten werken? We bekijken het graag samen met jou. Door een audit te doen van je huidige infrastructuur en je bedrijfsprocessen te analyseren. Zo zien we snel waar verbeteringen mogelijk zijn. Waar liggen de quick wins en welke optimalisaties vragen tijd? Je krijgt van ons een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden vergezeld van deskundig advies.

Wil je weten hoe je jouw IT optimaal kan inzetten? Vraag nu je audit aan.