Bescherming tegen indringers

Cybersecurity beschermt je systemen, netwerken en programma’s tegen digitale aanvallen. Hackers worden hoe langer hoe inventiever om hun doel te bereiken. Welke doelen zij hebben?

  • gevoelige informatie openen, wijzigen of vernietigen
  • bedrijfsprocessen onderbreken of stilleggen
  • geld afpersen

Dat dit een actueel probleem is en blijft – zowel voor grote als voor kleine bedrijven –  lees je dagelijks in de krant. Een goed uitgewerkt cybersecurityplan is dus van groot belang.

Hoe pakt Ascoo ITS cybersecurity aan?

Cybersecurity is niet in een programma of actie te vatten. Degelijke bescherming bestaat uit een combinatie van soft- en hardware, en een stipte opvolging daarvan.

Hoe zit het met jouw spamfilter, antivirusprogramma en bescherming tegen malware voor je werkstations, servers en externe dragers? Hoe goed ben jij beschermd? Wat kan beter? En hoe?

Managed firewall – bescherming op maat

Een firewall is je poortwachter tussen een computer (of andere hardware met internetverbinding) en een extern netwerk of internet. Je firewall detecteert onbetrouwbaar verkeer en houdt dat tegen.

Ascoo ITS biedt jou een managed firewall. De strikte security voor inkomend verkeer en op maat gemaakte firewallregels schermen je servers af (webserver, RDP-server en andere). Hetzelfde doet de managed firewall voor uitgaand verkeer. Hij zorgt ervoor dat niemand binnen je bedrijf naar onbetrouwbare of niet werkgerelateerde sites kan surfen.

Monitoring van je soft- en hardware

Ascoo ITS volgt je antivirusprogramma, workstations en applicaties actief voor je op. Wat houden ze tegen? En is dat voldoende? Ook hebben we speciale aandacht voor je switches. Welke storingen detecteren zij? Wat met de schommelingen in je bandbreedte of capaciteitsproblemen? Zijn dat normale bewegingen, of is er meer aan de hand? Dankzij de actieve opvolging maken we snel komaf met ongewenste gasten.

Dark Web-monitoring

Het dark web is een verborgen gedeelte van internet, noem het gerust de online onderwereld. Cybercriminelen verkopen hier gestolen data zoals wachtwoorden. Ascoo ITS scant de paswoorden van al je medewerkers en controleert of er gelekt zijn. Zo weet je zeker dat er geen enkel wachtwoord te grabbel ligt op het dark web en dat niemand zomaar op je systeem kan aanloggen of in je documenten kan kijken.

Ascoo ITS volgt het voor je op en installeert de bescherming die je nodig hebt.

ATP: Advanced Threat Protection (Office 365)

ATP is een krachtige, realtime security oplossing die de beveiliging van Outlook versterkt. Het scant e-mailbijlages op mogelijke virussen en onderzoekt links in e-mails in realtime. Afhankelijk van je Office 365-abonnement, is ATP inbegrepen en snel geactiveerd. We helpen je er graag bij.

Hoe is het met jouw IT?

Doe de test en krijg onmiddellijk feedback

Laat je IT niet aan het toeval over. Vraag nu je gesprek met ons aan.

Contact small