Omdat we willen dat onze service jou een zo groot mogelijk rendement oplevert, gaan we voor een samenwerking op lange termijn. De start van dat partnership doorloopt enkele stappen volgens een vast patroon.

Kennismaking

Natuurlijk wil je weten met wie je in zee gaat. Wij ook. Daarom is een uitgebreid kennismakingsgesprek een voorwaarde om van start te kunnen gaan. Van jou willen we weten waar je nood aan hebt, wat je wil bereiken – op korte en op lange termijn. Van onze kant geven we antwoord op al jouw vragen. Zo weten we beiden wat we aan elkaar hebben en waarvoor we staan.

Audit

Nu we weten wat je wil en waar je naartoe gaat, voeren we een audit uit van je IT. We nemen je technische infrastructuur en je operationele systemen onder de loep. Ook gaan we na hoe het is gesteld met je procesinrichting, je software(pakketten) en je beveiliging. Van die audit krijg je een uitvoerig en duidelijk verslag dat we mondeling toelichten. Onze aanbevelingen bestaan uit kleine ingrepen met een snelle en grote impact (quick wins), en diepgaande adviezen voor de toekomst.

Offerte

Op basis van de audit en ons gesprek, beslis jij welke aanpassingen of uitbreidingen je wil doorvoeren. Daarvoor ontvang je van ons een offerte, overzichtelijk en transparant.

Welkom

Offerte getekend? Welkom bij Ascoo ITS! We stellen onmiddellijk jouw vaste team van specialisten voor je samen, helemaal afgestemd op jouw behoeften. Zij maken ook kennis met jouw interne IT-afdeling die ze ondersteunen en met wie ze hun kennis delen.

Optimalisering en jaarlijkse review

Elk jaar opnieuw overlopen we je IT-omgeving met jou. Wat hebben de ingrepen van de afgelopen periode opgeleverd? Wat kan beter? Welke prioriteiten stel je voor de komende tijd? En ook: hoe gaat het met jouw business? Zijn jouw noden nog dezelfde of zijn ze veranderd? Samen zetten we de lijnen voor het volgende jaar uit.

Laat je IT niet aan het toeval over. Vraag nu je gesprek met ons aan.

Contact small