Onze visie

Ascoo IT Solutions zet in op digitalisering over de verschillende afdelingen van je onderneming heen. We stemmen alle apparatuur en programma’s of applicaties op elkaar af zodat ze moeiteloos onderling communiceren.

ICT moet je het leven gemakkelijker maken, bijvoorbeeld door processen te automatiseren of data op te slaan in de cloud zodat ze altijd en overal beschikbaar zijn. Zo stuwt een goed uitgewerkte IT-infrastructuur je bedrijf voorwaarts.

“Toen ik in 2015 Ascoo ITS oprichtte, had ik een duidelijk doel voor ogen. Ik wil kwalitatieve IT-diensten leveren én onze klanten ondersteunen met een vast team van specialisten die hun IT-infrastructuur door en door kennen. Daarom hecht ik veel belang aan kennisdeling en documentatie. Zo wordt elke klant snel geholpen zonder telkens opnieuw zijn hele verhaal te moeten doen.”

Aswin Coolsaet – enthousiaste IT’er, oprichter en CEO Ascoo ITS

Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in ICT en een uitgesproken focus op kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Ascoo ITS gaat prat op grondige productkennis en kennisdeling. Ook innovaties in ons vakgebied en bewegingen in de markt volgen we op de voet. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat dat de manier is om jou, onze klant, optimaal bij te staan.

IT-services voor de kmo

We delen onze diensten op in drie categorieën:

Alles is bespreekbaar

We kijken naar wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken en ondersteunen je daarin maximaal. Heb je bepaalde ideeën om je IT aan te pakken? We luisteren er graag naar en bekijken samen de uitvoerbaarheid.

“Ik kan met een gerust hart verder, want de werking van alle koelsystemen zijn in één oogopslag bereikbaar!”

Linacold BV is een leverancier van koeltechnieken aan grote supermarktketens. “We waren op zoek naar een structurele oplossing voor het beheer van onze koelinstallaties bij klanten. Het was enorm omslachtig om het beheer te doen. De verbinding speelt een belangrijke rol bij die kwestie: overzicht houden over toestellen die over heel België verspreid zijn, is een heuse karwei, ” vertelt Ioan van Linacold.

Laat je IT niet aan het toeval over. Vraag nu je gesprek met ons aan.

Contact small